Φωτοβολταϊκό σύστημα

Φωτοβολταϊκά Σέρρες Κοζάνη

Οικιακό Φωτοβολταϊκό στην Κοζάνη Φωτοβολταικό σύστημα ισχύος 9.84 kw στην Χαραυγη Κοζανης με στοιχεία BOSCH 240w και inverter SMA Tripower 10000Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες.

Περισσότερα

Οικιακό Φωτοβολταϊκό 10kw

Φωτοβολταϊκά Σέρρες Καβάλα

Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού στην Καβάλα Φωτοβολταικό σύστημα ισχύος 9.80 kw στις Πηγές Καβάλας με στοιχεία BOSCH 245w και inverter ReFUsol 010KΗ εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες.

Περισσότερα

Φωτοβολταϊκό πάρκο

Φωτοβολταϊκά Σέρρες

Φωτοβολταϊκό Πάρκο στην Κομοτηνή Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην Κομοτηνή. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε δέκα ημέρες.

Περισσότερα

Φωτοβολταϊκό σύστημα 2Χ10kw

Φωτοβολταϊκά Σέρρες

Τοποθέτηση σε δώμα Στην Κοίμηση Σερρών τοποθετηθηκαν 2 φωτοβολταϊκά συστήματα ισχύος 10kw έκαστο. Τα συστήματα τεθηκαν σε λειτουργία τον Αύγουστο του 2012 και συνολική εκτιμώμενη απόδοση είναι 30.000 kwh.

Περισσότερα

Αντλία Θερμότητας 19kW

Αντλίες θερμότητας Σέρρες

Η αντλία τοποθετήθηκε σε διαμέρισμα 150τ.μ. 10ετούς κατασκευής (σώματα) με δοχείο αδρανείας 200lt. Η αντλία δουλέυει σε 24ώρη βάση και το διαμέρισμα έχει μόνιμα θερμοκρασία άνω των 21 βαθμών.

Περισσότερα

Αντλία θερμότητας 11kw

Αντλίες θερμότητας Σέρρες

Η συγκεκριμένη αντλία τοποθετήθηκε σε διαμέρισμα 90τ.μ. 12ετούς κατασκευής (σώματα). Η αντλία δουλέυει σε 24ώρη βάση και το διαμέρισμα έχει μόνιμα θερμοκρασία άνω των 21 βαθμών.

Περισσότερα

Μικτή κατασκευή Οικίας

Μικτή κατασκευή οικίας Σέρρες

Μικτή κατασκευή οικίας. Μεταλλικός σκελετός και τοιχοποιια με τούβλο. Χαμηλό κόστος φορολογικών και ενσύμων, γρήγορη κατασκευή, χαμηλό κοστος υλικών.

Περισσότερα