Κατασκευή - ανακαίνιση

Κατασκευές ανακαινίσεις Σέρρες

Αναλαμβάνουμε εξ αρχής την ανέγερση κτιρίων, την μελέτη άλλα και κάθε έργο που απαιτείται στην διάρκεια ζωής μιας κατασκευής όπως επισκευή αναπαλαίωση ανακαίνιση. Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη μας υλοποιώντας τις σκέψεις του και τις απαιτήσεις του, βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων, επεμβαίνοντας μόνο όπου χρειάζεται τεχνικά, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι δεν χρειάζεται παρά να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του έργου.

Τεχνικές μελέτες

Αναλαμβάνουμε τις τεχνικές μελέτες της κατασκευής ή της ανακαίνισης του χώρου σας καθώς και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Επίβλεψη έργου

Η πρόσληψη και η επίβλεψη των συνεργείων γίνεται εξολοκλήρου από τους μηχανικούς της Κτίριον.

Εγγύηση καλή λειτουργίας

Σας παραδίδουμε το έργο έτοιμο προς χρήση με το "κλειδί στο χέρι".

Ανακάινιση κατοικίας

Αναλαμβάνουμε τις τεχνικές μελέτες της κατασκευής ή της ανακαίνισης του χώρου σας καθώς και τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Ανακαίνιση καταστημάτων

Η πρόσληψη και η επίβλεψη των συνεργείων γίνεται εξολοκλήρου από τους μηχανικούς της Κτίριον.

Βιομηχανικά κτίρια

Σας παραδίδουμε το έργο έτοιμο προς χρήση με το "κλειδί στο χέρι".

Πως θα δουλέψουμε μαζί

Κατασκευές ανακαινίσεις ΣέρρεςΑρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη.

Πρωτίστως μας δίδεται η δυνατότητα να αξιολογήσουμε το ακριβές οικονομικό ύψος που απαιτείται για την ολοκλήρωση του και σε δεύτερο βαθμό μας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσουμε το εσωτερικό του σπιτιού βάση αυτών που καταγράψαμε ως απαιτήσεις.

Προ-κοστολόγηση έργου.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε και μάλιστα με ακρίβεια της τάξεως του 98% το τι θα πληρώσετε, το τι ακριβώς θα πάρετε ως υπηρεσίες και εξοπλισμό και βέβαια όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργου, τον χρόνο δηλαδή έναρξης και αποπεράτωσης του, τις μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν από τους τεχνικούς, την σειρά που θα ακολουθήσουν τα συνεργεία, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τις προδιαγραφές τους και θα μάθετε επιπλέον για τις δικλείδες ασφαλείας που εφαρμόζονται σε κάθε έργο μας, την διασφάλιση όλου του έργου που φέρει τον τίτλο Επίβλεψη έργου ανακαίνισης. 

 

Ανθρώπινο δυναμικό.

Έχουμε πιθανόν κάποιους από τους καλύτερους τεχνικούς, ως επιχείρηση μετά από πολλά χρόνια στην αγορά έχουμε κάνει τις επιλογές μας σε συνεργάτες, δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, η πιστότητα των εργασιών πρέπει να είναι άρτια, η ποιότητα των υλικών πρέπει να είναι αυτή για την οποία πληρώνετε, η εφαρμογή του αρχικού σχεδιασμού επιβάλλετε από τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης καθώς και από την επαγγελματική δεοντολογία.

Υπηρεσίες μηχανικού από την Κτίριον

Αναλαμαβάνουμε για το έργο σας:

  • Αυτοψία
  • Άδειες και γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Τεχνικά συνεργεία
  • Επίβλεψη έργου
  • Τελικό ποιοτικό έλεγχο

Επιλέγοντας την Κτίριον για το επόμενό σας έργο εξασφαλίζετε την σωστή και έγκαιρη ολοκλήρωσή του.

Νέο "Εξοικονομώ κατ' οίκον" 2019

Εξοικονομώ κατ' οίκον Σέρρες

Η υλοποίηση των εργασιών του νέου Εξοικονομώ μπορεί να αποτελέσει πονοκέφαλο για έναν ενδιαφερόμενο μιας και θα πρέπει να επικοινωνήσει αλλά και να συντονίσει μια σειρά από απαραίτητες εργασίες. Αυτό όμως σημαίνει πολλές φορές επιπλέον κόστος σε χρόνο και σε χρήματα καθώς και ταλαιπωρία.

Για αυτό τον λόγο η Κτίριον προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης, σχεδιασμού και υλοποίησης των εργασιών του νέου Εξοικονομώ, εξασφαλίζοντας πλεονεκτήματα όπως:

  • Ένα σημείο επαφής για όλες τις εργασίες
  • Καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων αλλά και του  χρόνου σας
  • Συνεχής Υπεύθυνη επίβλεψη. Ταχύτατη υλοποίηση.
  • Δραματική μείωση του απαιτούμενου χρόνου υλοποίησης των εργασιών
  • Άρτιο τελικό αποτέλεσμα που θα σας συντροφεύει για πάρα πολλά χρόνια με την υπογραφή του γραφείου μας

Μάθετε περισσότερα για το "Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ"