Θέρμανση - Κλιματισμός

Θέρμανση Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Σέρρες

Για το χώρο σας, μονοκατοικία ή διαμέρισμα, εξοχικό ή βίλα, γραφείο ή επαγγελματικό κατάστημα, η ΚΤΙΡΙΟΝ έχει λύσεις που φέρνουν κοντά σας το μέλλον της θέρμανσης και δροσισμού/κλιματισμού. Από την επιλογή του συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, την τοποθέτηση Αντλίας Θερμότητας, την εφαρμογή συστήματος γεωθερμίας έως και την αντικατάσταση του λέβητα και του καυστήρα σας ή των θερμαντικών σας σωμάτων, στην ΚΤΙΡΙΟΝ θα έχετε μια πληθώρα επιλογών που να ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες σας όσο και στο προϋπολογισμένο budget για την ανέγερση ή την ανακαίνιση του χώρου σας.

Αντλίες θερμότητας

Επώνυμες μάρκες και εγκατάσταση με εγγύηση καλής λειτουργίας

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Ενδοδαπέδια θέρμανση προσιτή για όλους

Λέβητες φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε την σύνδεση της κατοικίας σας με το δίκτυο αερίου. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αντλίες θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/ νερού χρησιμοποιούν την περιβαλλοντική ενέργεια που είναι διαθέσιμη σε αφθονία όλο τον χρόνο. Το κόστος εγκατάστασης είναι πολύ χαμηλό επειδή τοποθετούνται εξωτερικά επιτρέποντας να χρησιμοποιούν την θερμότητα του αέρα κατευθείαν από την πηγή. Είναι μία έξυπνη λύση για τα μοντέρνα σπίτια. Προσφέρουν θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι. Επίσης μπορούν να προσφέρουν τον απαραίτητο κλιματισμό του σπιτιού με fan coils ή με δροσισμό δαπέδου προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας μπορούν να τροφοδοτήσουν το σπίτι με ζεστό νερό χρήσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε ελάχιστο χρόνο αφού όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα που απαιτούνται είναι ήδη ενσωματωμένα (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείο αδρανείας). Ανήκουν στα ασφαλέστερα συστήματα θέρμανσης- ψύξης. Δεν εκπέμπουν ρύπους, δεν εμφανίζουν καύσεις. Χρησιμοποιούνται για θέρμανση με σώματα PANEL η φέτες,για θέρμανση δαπέδου,για θέρμανση -ψύξη με FAN COILS καθώς και για θέρμανση της ΠΙΣΙΝΑΣ. Η ψύξη που προσφέρουν είναι ιδανική γιατί ο αέρας δεν είναι παγωμένος όπως στα συνηθισμένα κλιματιστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που απαιτείται το παίρνουν από τον αέρα.Η απόσβεση των χρημάτων που δαπανούμε για την αγορά του συστήματος γίνεται σε 1 εως 3 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για τις αντλίες

Λύσεις θέρμανσης από την Κτίριον;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος αντλιών θερμότητας.

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Σκεφτείτε το χώρο σας απελευθερωμένο από τους περιορισμούς των σωμάτων θέρμανσης. Σκεφτείτε σε κάθε σας βήμα να απολαμβάνετε την υγιεινή θερμική θαλπωρή που δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και δεν δημιουργεί αίσθημα θερμικού κορεσμού η έλλειψης. Σκεφτείτε το πλεονέκτημα της τέλειας κατανομής θερμότητας στο χώρο με μηδενική απώλεια ενέργειας.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα οφέλη που προσφέρει στη καθημερινότητά μας ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η καινοτομία στις εφαρμογές θέρμανσης, που έχει καταγωγή στην αρχαιότητα και συνεχή τεχνολογική εξέλιξη στις ημέρες μας.

Στηρίζεται στην τοποθέτηση σωληνών εντός του δαπέδου, στους οποίους κυκλοφορεί νερό θερμοκρασίας από 30ο έως 45ο C. Έτσι το δάπεδο μετατρέπεται σε πηγή ομοιόμορφης, πλούσιας και ποιοτικής θέρμανσης για κάθε cm2 του χώρου, ενώ η θερμότητα καθώς προσφέρεται από τα πόδια στο κεφάλι δημιουργεί το αίσθημα της άνεσης και της θαλπωρής που δεν μας επιβαρύνει.

Πέρα του υγιεινού τρόπου θέρμανσης του χώρου μας, ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας καθώς η απώλεια θερμότητας είναι μηδενική, αφού δεν παρέχεται από μεμονωμένα ή απομακρυσμένα στο χώρο θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ, τζάκι ή σόμπα). Είναι μια τεχνολογία απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον (το γιατί δεν το έχω καταλάβει, να κάνουμε μια συζήτηση), που σέβεται τις ανθρώπινες ανάγκες ή αδυναμίες όπως αλλεργίες, δύσπνοια κ.α., ενώ αισθητικά απελευθερώνει τις αρχιτεκτονικές επιλογές μας καθώς δεν υπάρχει ο περιορισμός που επιβάλλει η τοποθέτηση άλλων θερμαντικών σωμάτων.

Η Κτίριον, χάρη στην τεχνογνωσία της, στην εξειδίκευσή της αλλά και την πάνω από 15 χρόνια εμπειρία της στον τομέα αυτό, αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, τόσο σε μεμονωμένους χώρους όσο και σαν συνολικό σύστημα θέρμανσης για ιδιωτικές κατοικίες, για δημόσια κτήρια αλλά και για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μάθετε περισσότερα για την ενδοδαπέδια θέρμανση